Hej på er alla som läser :)

Klockan är kvart över 12, eller nej kvart över 1 blir det. Nu ställer vi fram klockan en timme. sommartider wihuuu :D
Idag har jag spenderat min dag hos en kompis som jag sa i förra inlägget jag skrev idag. Vi kollade på film, Linas kvällsbok. vi har sett den innan men det var ett erbjudande att om man handlar för en viss summa får man hyra en film och Linas kvällsbok var den enda som var sevärd :) en helt okej film, men ändå lite konstig tycker jag.
Sedan så pratade vi mycket skit, även en polare från Gotland ringde och ville prata lite. Han var ioförsig full men det gick o prata med honom ändå. Man kan inte låta bli och skratta när man hör hans röst. Gotländska är den roligaste dialekten, men väldigt mysigt. Så ja pratar inte skit om er gotlänningar. tvärtom det är en mycket fin ö, trevliga människor :)
Just nu håller ja på och läser boken Gossip girl - ni vet att ni älskar mig. den är grymt bra. Stämmer inte riktigt överens med tv-serien. men det gör det aldrig. Jenny humphrey är blond i serien men totala motsatsen i boken. mörkhårig och kurvig. Iafall boken rekommenderar jag starkt. Tror jag ska läsa i den nu faktiskt innan ja släcker lampan.
Hoppas ni har haft en trevlig kväll, ha de gött
Kram rebecca

Nelly

var även o kollade på nelly.com och visst har dem snygga kläder. Just nu har dem 20-25 % rabatt på märket american apparel som ja älskar. snygga bodys, fodral, kjolar mm i snygga färger. Önska att jag kunde beställa hem ett fodral från märket men pengarna är slut, ack sån otur. Men ni som har pengar kvar tipsar jag er om att slå till.
Jag hittade en klänning på nellys (dock inte american apparel) som var riktigt fin. riktigt snygg hur hon kombinerade med en sjal i liknande färg som klänningen. Slänger in en bild på den.
image24 
Vad tycker ni ? något som ni kan tänka att ha på er? kommentera gärna.

Asos.com

image21image22
var inne på asos.com och hittade ett par shorts som ja blev sugen på.  Hela outfiten är klockren om ni frågar mig. Snyga short i en in marinblå färg med lagom hög midja. Matchar finfint med ett svartvit randigt linne och söta rosa skor med kilklack. En felfri outfit.

vad tycker ni?

Jo förresten..

Någon som såg Lets dance finalen? missade den spännande finalen. Hade andra saker för mig, eller jag prioriterade helt enkelt andra saker. Iallafall står Tina som segrare som ni vet, och vad tycker ni om det? Är hon den rätta vinnaren eller skulle ni heller se den charmiga speedway föraren tony som vinnare? Det skulle jag. Efter min favorit Karl petter åkt, vilket var mer än rätt för på dansgolvet var han mer eller mindre riktigt dåligt.
Tony är en grymt bra dansare och charmade mig från första början.
i och försig var det kanske mest rättvist och bra att Tina vann med tanke på att det är bara män som stått som vinnare de tidigare åren och plus hon var faktiskt himla duktig. TIna är värd sin titel som Lets dance vinnare 2008
image23 Let's dance vinnaren Tina med sin danspartner Tobias

God eftermiddag typ:)

Sitter vid msn o pratar med massa folk. Msn är ett riktigt bra tidsfördriv när man har tråkigt. Msn är nog en av dem bästa uppfinningarna någonsin hahha.
Börjar bli lite hungrig nu. hoppas att maten strax är klar.
Ja, som sagt. Idag är det lördag. veckans bästa dag om ni frågar mig hehe.
Idag ska jag träffa en kompis. Kvällen spenderar vi hos henne och kollar på film bla. snackar massa skit som vanligt :) vad händer hos er en sådan här molning och grå lördag?
Hoppas ni mår bra och att ni får en supertrevlig lördag

Kram Rebecca.

Fötterna värker efter en lång dag.

Nu är jag hemma ifrån hektiska storstan Malmö. En lång dag bestående av massa skratt, shopping och långa promenader. Jag hittade var ja sökte, vilket var ett par nya vårskor och ett par jeans. Shoppingen slutar inte där, jag åkte även hem med en fin blå kofta och ett fodral. båda från gina tricot. smycke från ur och penn. ett rosa baslinne från hm. Smink var väldigt behövligt. Concealer från h&m och puder från isadora. Hoppas alla ni andra haft en bra dag.

Kram Rebecca

Gomorgon .

Gomorgon på er allra. Ni alla flesta sover nog just nu och det är mycket förståeligt. klockan är 6 på morgonen och det är rena natten. rena natten för att vara LOV. Jag ska ioförsig inte klaga. Idag ska jag till malmö med bästa kompisen. Shoppa och ha roligt. Det blir nog jättebra. Vi åker ner med tåg och resan tar ca 2 timmar. Lite drygt kanske, men med kompis blir det mycket bättre och tiden går snabbare.Jag har designat klart min blogg nu, min syster har hjälpt mig. Tusen tack ! Detta kanske inte är min framtida design elr Header som det så fint heter, utan jag kommer troligen ändra inom kort tid.
Nu sitter jag här och har precis fixat håret.
Jag ska försöka ta bild på dagens outfit. Få se om tekniken är på min sida idag och jag lyckas med den här supersvåra digitalkameran haha. Chansen minskar ypperligt när det e morgon (natt) då mitt humör inte direkt är på topp. Jag är gryymt morgontrött om ni undrar haha .
Min buss går 13 minuter över 7 så det är ganska tidigt. varför så tidigt ? ni kanske undrar. Jo min bästa kompis lider av att hon har tandställning :/ . i know, inget kul. iallafall så ska hon till tandläkaren för förhoppningsvis på en snabb koll. Jag vill inte fastna där sittandes i väntrummet i flera timmar. Troligen får vi lämna tandläkaren så snabbt som möjligt.
Usch, jag känner att en finne har fått vulkanutbrott och landat på just min panna :@, på tal om ett annat ämne. JAG HATAR FINNAR: ursäkta mig, men jag verkligen pms när de dyker upp. AAHH! Nej nu ska ja inte sitta här och klaga. Måste kila Ha de så bra ;)
Kram, Rebecca

Information om kändisvärlden.

Hej alla .

Läste idag att Tyra Banks troligen inte kommer göra fler säsonger av den populära serien "Americans next top model".  Anledningen sägs vara att Tyra Banks inte kommer överens med Programmets Creative Director Jay Manuel. Hon tycker han är en otacksam diva.
Det är tack vare Tyra Banks att Jay Manuel har ett eget Make up märke, en egen tv-show och är programledare för Top model Canada.
Tyra Banks vill ersättas med en supermodell som ska leda programmet i fortsättningen. Hon har mycket andra projekt på gång och vill gå vidare.

Över till en annan superstjärna. Britney spears. Det finns troligen ingen annan stjärnan som har dalat så mycket i sin karriär som brittan. Ni har alla kanske hört att hon har medverkat i den populära amerikanska serien "how i met your mother". Hon spelar Abby en sexig sekreterare som jobbar på en hudklinik. Abby faller för seriens hjärtkrossare Ted. Hon gjorde succe i Usa då avsnittet visades i måndags.
National Enquirer skriver att efter Britneys lyckade inhopp i serien kan hon få en egen tv-show. Man vill först att hon ska göra fler inhopp i serien för att sedan få en egen tv-show.
Nu finns kläderna hon hade på sig under inspelning på auktion.

image13   Britney spears som "Abby" i "How I met your mother"


OBS!

Eftersom jag precis startat denna blogg får ni ursäkta designen. Bloggen är under ombyggnad och kommer förhoppningsvis stå färdig imorgon kväll.

Kram, Rebecca
BloggRegistret.se

Rösta !

BloggRegistret.se

Naglarnas färgtrender förändras för varje säsong.

Vilken färg man ska ha på naglarna förändras för varje säsong. Lila var höstens stora färg på lackfronten men gäller även denna vårsäsong. Svart och rött är två färger som man ser på tusentals tjejers naglar. Och ja förstår varför Svart och rött är populärt. Det är en otrolig snygg färg som gör sig bra på naglarna. Själv föredrar jag mer den röda färgen.
Men nu tycker ja inte vi ska fastna i samma mönster, att stå fast vid en enda färg.
Neonfärger slår inte lika mycket i vår som den gjorde förra året, men neonfärg på solbrun kropp är riktigt snyggt. Nu i vår går vi mer åt dämpande toner. brunt, grått och aprikos. Ljusa toner utan något skimmer.
Om det ska vara korta eller långa naglar är helt inviduellt enligt mig. om du ska ha långa naglar gäller det att vårda dem rätt. 
Vita naglar såg man nyligen på Chanels visningar och kommer bli en av vårens nyheter. Vita naglar är nog färgen jag själv kommer satsa på. För att vita naglar ska se bra ut gäller det att lacka rätt. Annars kan det lätt bli "Tipexvarning"
Vad det gäller vilket nagellack man ska välja är det svårt. det finns tusen olika bra nagellack och det är svårt att veta vilken som är bäst. Själv föredrar jag Depends minilack i alla sorters färger. Ett mycket bra nagellack till ett billigt pris.
När det gäller borttagning av nagellack, tänk på att inte använda en remover som innehåller aceton. Det gör att naglarna lättare blir skörare.
Skriv gärna vad ni tycker är säsongens snyggaste färg och vad ni tycker om vita naglar?
Är det något man kommer se på er i år?

Kram, Rebecca


image10  


Kates nya kollektion för Topshop

Kate Moss supermodellen och stor stilikon världen över designar ännu en gång för klädbutiken Topshop. Idag lanserades den nya kollektionen och den består allt ifrån blommiga klänningar till t-shirtar. Blommiga mönster skriker våren 2008 och pryder många klädbutikers skyltfönster, och det ser man mycket av i kates design.
image6image7

Här ser vi två riktigt snygga klänningar från kates kommande kollektion. En Transperant söt, blommig klänning med krage och volanger framtill. priset är 999 kronor.

En mycket fin klänning i en härligt sprakande gul färg. Denna klänningen ger mig verkligen sommarkänsla och blir vädligt sugen på att bära den själv. Denna kommer även ut i blåvitrandigt tyg. Betala 699 kr och den blir din.


image8

En skinnjacka hittar vi även i hennes design. Figurnära skinnjacka med puffärmar. den blir din för 2399 kr

Kommentera gärna vad ni tycker om Kates nya kollektion. är det hiss eller diss?


Kram, rebecca

Shoppingtips





Smink står på inköpslistan imorgon. Concealern är ett stort akut. Jag har jämfört och kollat runt vilken concealer som är bäst. H&M : s billiga budgetalternativ för bara 39,50 kr visade sig få full pott i ett test. Kan nog vara värt och testa. Om ni läsare har några tips på en bra concealer. skriv gärna o berätta:)


image5
Var även inne och kollade på scorett.com och hittade de här ursöta ballerinas i en härlig gräddvit färg med en rosett på.  Pröjsa 399 :- och dem blir dina. Förhoppningsvis kommer jag hem med antingen ett par fina ballerinas eller pumps. Har lagt märke till att "gladiatorsandalerna" står högt i fokus nu. Inga skor som direkt tilltalar på mig något sätt o vis. Någon av er där ute som anammat trenden ?

En tripp till Malmö .

Nu sitter jag här och ska påbörja mitt riktiga första inlägg. Som sagt syftet med den här bloggen är att ja ska uppdatera om modet som är hetast på marknaden just nu, snyggaste shoppingtipsen och även uppdatering inom kändisvärlden där ja informerar om vem som bar den snyggaste stassen på den hetaste festen och vilka som kanske borde tänkt igenom sitt klädval en gång till innan dem gick utanför dörren.
Våren är som sagt snart här och snön börjar smälta bort, ännu en gång. härligt att våren är kommen och klädbutikerna kryllar av klänningar och toppar i färglada färger. Skönt att äntligen kan slänga sin tjocka, bylsiga vinterjackan på vinden och plocka fram, eller ja köpa en ny tunnare och snyggare vårjacka att glänsa i.
Jag väljer däremot att plocka fram min kära skinnjacka och använda den även denna säsong.
Imorgon bär det av till Malmö. staden full av klädbutiker och klädesplagg som bara väntas och bli köpta av mig. Jag ska Köpa in ett par nya vår skor, funderar på ett par söta pumps eller ballerinas. Smink står även på inköpslistan. kommer troligen hem med fler antal kassar än ja räknat med. Jag bloggar imorgon kväll om mina inköp och hoppas att jag inte har ett för allt stort hål i plånboken :)

Kram, Rebecca


Hej och välkomna till min nystartade blogg

image2

Hej alla !
Mitt namn är rebecca andersson. jag är en tjej på 15 år, fyller 16 i år som är ny på bloggmarknaden. Jag har länge varit sugen på att starta min alldeles egna blogg och har äntligen tagit saken i egna händer och startat en där ja kommer skriva om allt från mode, shopping, smaskigt skvaller och mycket mera.  Jag hoppas att jag kan förvandla min blogg till en mycket läsvärd sådan och att ni finner stort nöje att läsa den. 

Kram, Rebecca

RSS 2.0