Information om kändisvärlden.

Hej alla .

Läste idag att Tyra Banks troligen inte kommer göra fler säsonger av den populära serien "Americans next top model".  Anledningen sägs vara att Tyra Banks inte kommer överens med Programmets Creative Director Jay Manuel. Hon tycker han är en otacksam diva.
Det är tack vare Tyra Banks att Jay Manuel har ett eget Make up märke, en egen tv-show och är programledare för Top model Canada.
Tyra Banks vill ersättas med en supermodell som ska leda programmet i fortsättningen. Hon har mycket andra projekt på gång och vill gå vidare.

Över till en annan superstjärna. Britney spears. Det finns troligen ingen annan stjärnan som har dalat så mycket i sin karriär som brittan. Ni har alla kanske hört att hon har medverkat i den populära amerikanska serien "how i met your mother". Hon spelar Abby en sexig sekreterare som jobbar på en hudklinik. Abby faller för seriens hjärtkrossare Ted. Hon gjorde succe i Usa då avsnittet visades i måndags.
National Enquirer skriver att efter Britneys lyckade inhopp i serien kan hon få en egen tv-show. Man vill först att hon ska göra fler inhopp i serien för att sedan få en egen tv-show.
Nu finns kläderna hon hade på sig under inspelning på auktion.

image13   Britney spears som "Abby" i "How I met your mother"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0